Delheim

Delheim is een wijnlandgoed in familiebezit in de regio Stellenbosch Stellenbosch in Zuid-Afrika. De tweede generatie, Nora en Victor Sperling, houden nu toezicht op de 120 hectare wijngaarden van het landgoed.Het landgoed ligt in de regio Stellenbosch in Zuid-Afrika, waar een mediterraan klimaat heerst met hete, droge zomers en koele, natte winters. De wijngaarden van Delheim zijn duurzaam gecertificeerd en oefenen precisielandbouw uit. Ook ondersteunen ze een aantal sociale en ecologische initiatieven in Stellenbosch.
Regio
Regio
Druif
Druif
Toon meer opties
Flesinhoud
Flesinhoud
Wijnhuis
Zoek een wijnhuis
Wijnhuis
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties

Toont alle 3 resultaten

Hoog op de hellingen van de Simonsberg, op 50 km van Kaapstad, ligt het door een familie beheerde landgoed Delheim. Hier maakt de familie Sperling al tientallen jaren c Bezoekers van de prachtige boerderij worden begroet door adembenemende uitzichten en verwelkomd door een echt gevoel van familiale gastvrijheid!

Ze produceren een reeks bekroonde wijnen, aangevoerd door de majestueuze Grand Reserve, die sinds de release in 1981 is geëerd met veel prestigieuze erkenning. De populaire Pinotage Rosé (de eerste in zijn soort die in 1976 in Zuid-Afrika werd geproduceerd) en de eigenzinnige Spatzendreck-dessertwijn zijn slechts enkele van de andere favorieten die ertoe hebben bijgedragen dat Delheim een begrip is geworden.

Een holistische benadering van de gemeenschap en het land, van het maken van wijn en van duurzame goede handelspraktijken is wat Delheim ook vrij uniek maakt. Het doel is altijd geweest om een sterke cultuur van duurzame ontwikkeling te koesteren op de boerderij en binnen de gemeenschap die opgroeit en samenwerkt op het landgoed Delheim.